top of page
Burn-out support sessie

Kies voor een burn-out support sessie van 1,5 uur en krijg veel tips en adviezen ten aanzien van de vragen waar je op dat moment mee worstelt. 

Ben je aan het herstellen van je burn-out en kan of wil je geen coachingstraject afnemen, maar kan je af en toe wel wat ondersteuning gebruiken?

Hoe kan je weer rustiger en beter slapen?

Burn-out en slapeloosheid gaat vaak samen. Onrustig slapen, niet kunnen in- of doorslapen of veel te vroeg wakker worden. Met verschillende tips, oefeningen en handvatten help ik je graag op weg om weer beter te gaan slapen. 

Rustiger en beter slapen tijdens burn-out

Is je ademhaling versneld en verstoord?

In een burn-out is je lichaam uit balans en ben je neurohormonaal ontregeld. Je maakt teveel stresshormonen aan en je ademhaling is vaak verstoord. Jezelf een goede ademhaling aanleren is een krachtig instrument om te herstellen en heel belangrijk voor je gezondheid.

Beter ademen bij stress en burn-out

Hoe kan je je perfectionisme leren loslaten?

Ben je enorm veeleisend voor jezelf en mag je geen fouten maken? Wil je weten hoe je de lat wat minder hoog voor jezelf kunt leggen en belangrijker nog, waarom je altijd die top wilt behalen?

Perfectionisme loslaten bij burn-out

Welke voeding helpt je tijdens je burn-out?

De juiste voeding kan een heel goede boost geven aan je herstel. Maar wat helpt je nu echt qua voeding tijdens je burn-out en wat kan je beter laten staan?

Voeding bij stress en burn-out

Hoe kan je je angsten onder controle krijgen?

Angsten komen vaak voort uit overtuigingen, die je zelf voor waar hebt aangenomen. Door inzicht te krijgen in deze beperkende overtuigingen kan je ook grip krijgen op de onderliggende angsten. 

Angstig bij stress en burn-out

Wat moet je doen om van je onrust en gejaagdheid af te komen?

Je weet dat rust en ontspanning je gaan helpen om te herstellen, maar je bent steeds te onrustig. Het lukt je niet om van dat gejaagde gevoel af te komen. Ik help je graag verder om te leren hoe je de onrust achter je kunt laten. 

Onrustig en opgejaagd gevoel bij stress en burn-out
Foto paardenbloem.jpg

Door breathwork en stress- en burn-out coaching van je stressklachten afkomen?

Kamp je met stressklachten en wil je deze graag achter je laten? Dan is er ook de mogelijkheid om het breathwork & anti-stress pakket af te nemen, waarin je kennismaakt met zowel ademcoaching als stress- en burn-out coaching. Dit pakket bestaat uit zes sessies. Lees hier meer over dit pakket.

Vraag hier een burn-out support sessie aan

Vul je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

bottom of page